Kediniz yeme anatomisini Yakın Doğu vahşi kedisiyle paylaşmaktadır, bu da onun da taze et, protein ve yağ bakımından zengin ve çeşitli bir beslenmeye uygun olduğunu göstermektedir – yüksek işlenmişlikte karbonhidratlar ve nişastalara değil. %85 ET | %15 MEYVE VE SEBZELER Taze keçi eti (5%), taze yaban domuzu eti (5%), taze karaca eti (5%), taze kutup alabalığı (5%), taze ördek eti (5%), taze koyun eti (4%), taze çelikbaş alabalığı (4%), taze ördek ciğeri (4%), taze yaban domuzu ciğeri (4%), taze yaban domuzu böbreği (4%), taze uskumru (suyu alınmış, 4%), taze bütün ateş balığı (4%), kuzu (suyu alınmış, 4%), koyun eti (suyu alınmış, 4%), Alaska morina balığı (suyu alınmış, 4%), bütün mavi mezgit (suyu alınmış, 4%), ördek yağı (4%), bütün ringa balığı (suyu alınmış, 4%), bütün kırmızı mercimek, bütün yeşil mercimek, bütün y Devamını Göster